How many locks are open?

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

Greta Thunberg’s brutal response to Donald Trump amid ‘anger management issues’ comment

Donald Trump and Swedish activist Greta Thunberg are not exactly the best of friends. After the activist was deported from Israel, alongside more than a hundred activists,…

Man Mocked For Being With 252 LB Woman

In the world of love, there’s no one-size-fits-all match. Beauty standards are subjective, and love doesn’t require conforming to them. The love story of Matt and Brittany…

DEADLY FALL Prince Harry is devastated with grief.

A shocking loss has hit Prince Harry as the 98-year-old 8th Marquess of Ailesbury, Michael Brudenell-Bruce, fell from his bedroom window while freeing his stuck cat, Honeybun.Discovered…

Donald Trump’s true reaction when he found out Melania was pregnant

Donald Trump has been a father for many years. He has four children with three different women, with Barron Trump being his youngest at 19 years of…

“THE UN IS A CRIMINAL CARTEL” — Trump says they’re secretly funding something shocking…

President Donald Trump shook the global stage with an explosive broadside, branding the United Nations a “criminal cartel.” Speaking with unmistakable intensity, Trump accused the world body…

BIDEN JUDGE GIVES TRUMP 48-HOUR DEADLINE AS TROOPS DEPLOY

In a stunning escalation of political and legal tension, a Biden-appointed federal judge has given Donald Trump’s administration just 48 hours to defend its decision to send…